De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning, een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor, met een overweldigende blazerssectie. Een spetterend eerbetoon aan de muziek van de legendarische Fats Domino, waarbij Domino’s grootste hits als een onstuitbare stoomtrein aan het publiek voorbij denderen.
 
Fats Domino is één van de belangrijkste bruggenbouwers tussen de zwarte Rhythm & Blues en de blanke Rock & Roll. Dankzij hits als ‘Ain’t That A Shame’, ‘There Goes My Heart Again’ en ‘Blueberry Hill’ werd hij een wereldster. Na Elvis is hij met 65 miljoen verkochte platen de succesvolste artiest uit de geschiedenis van de Rock & Roll. Helaas overleed Domino in oktober 2017 maar van zijn muziek kunnen we nog steeds geen genoeg krijgen.
 
MR. BOOGIE WOOGIE

Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, één van Europa’s meest toonaangevende blues pianisten, brengt met de Fats Domino Tribute een spetterende ode. Tijdens deze anderhalf uur durende Rhythm & Blues explosie wordt Mr. Boogie Woogie en zijn band bijgestaan door een overweldigende zeskoppige blazerssectie. Probeer daar maar eens bij stil te blijven zitten! 
 
 
 

Photos and trailer by Anous Heil / www.takeApicture.nl 

For bookings in The Netherlands, Belgium & Germany:                        
Peter Den Haan Bookings
info@pdhbookings.nl
+31 (0) 6 2559 7307